La socorrista del CPS Núria Payola CAMPIONA DEL MÓN JÚNIOR en 100m combinada

Històrica medalla de la socorrista catalana Núria Payola del CP Santjoanenc, en els campionats del Món Júnior celebrats als Països Baixos. És CAMPIONA DEL MÓN, en la prova 100m combinada.

També ha aconseguit el bronze en la prova de 200m obstacles. A més a més destacar una quarta posició en 50m d’arrossegament de maniquí, una cinquenà posició en els 200m super socorrista i una quinzena posició en els 100m aletes.

Increïble rendiment de la catalana en la gran fita de l’any. La Núria escriu una nova medalla en la història del salvament català. 

Cal dir que la Núria, juntament amb la seva entrenadora Gemma Carnero, havien estat seleccionades per formar part de la selecció Espanyola als mundials per a nacions, on van aconseguir unes excel·lents resultats, en la classifiació conjunta de platja i piscina es va aconseguir una 5a posició mundial, només per darrere d’Australia, Nova Zelanda, Itàlia i França. I remarcar que en piscina es va aconseguir al tercera posició, per darrere d’Australia i Itàlia.

NURIA PAYOLA