La reunió d’entitats, tot un èxit

El 25 de gener passat va tenir lloc la tradicional reunió d’entitats de Sant Joan els Fonts amb representants de l’Ajuntament per presentar l’agenda anual i explicar les activitats previstes.

A la trobada, en la qual van participar entitats dels tres nuclis del municipi, van sortir propostes molt interessants, com la Cursa Backyard Ultra, que està programada per al mes de setembre.

L’alcaldessa, Maria Vidal, també va aprofitar l’ocasió per donar a conèixer, entre altres, el nou format de la festa de flors que se celebra cada primavera. Es dirà Miquelet & Feelings i es farà tots els diumenges del mes de maig. Aviat, us ampliarem la informació. També va presentar el projecte del Centre Cívic, en el qual les entitats tenen molt a dir, ja que participaran activament en les decisions per al funcionament del nou equipament del municipi. A més, es va informar de la creació de nous punts al jovent a la Canya i a Begudà. Un jovent que té moltes ganes de col·laborar en les diverses activitats proposades.