La Festa del Roser 2024 de Sant Joan les Fonts satisfà als assistents als actes

Novetats com la Nit de DJ’s o la competició de pedra, paper i tisores i de llançar avions de paper apropen la festa a un públic més jove.

El darrer cap de setmana, Sant Joan les Fonts va viure la Festa del Roser, una celebració que torna a atraure cada cop més joves, nens i nenes del municipi. Les activitats plantejades per aquesta franja d’edat -la Nit de DJ’s, el concert familiar de Heavy per xics, el concurs de pintura ràpida o la competició de pedra, paper i tisores i de llançar avions de paper- van ser molt participades, i amb una bona valoració dels seus assistents. A més, el concert de la nit per a joves (la Nit de DJ’s) va comptar amb un Punt Lila, que també va contribuir a que l’ambient fos molt bo entre els assistents.

L’esdeveniment, organitzat per la Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts, amb la col·laboració dels Colats, la parròquia de Sant Joan i el mateix ajuntament, es centra cada cop més en activitats populars. El dinar de dissabte a la Plaça Major dels Colats va reunir gairebé dues-centes persones, afavorint la bona relació entre els veïns i veïnes.

Tot i que cada vegada més joves participen de la festa, l’organització no deixa de banda els actes tradicionals per a tots els públics. L’assistència va ser bona al ball dels gegants i la cercavila posterior, el concert de Manelic de Pera, les sardanes amb la Principal de Porqueres o la missa solemne.
Des de la Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts, la valoració és molt positiva, i s’espera seguir treballant en aquesta línia en festes futures.