La 18a Fira del Tastet ha estat la més participativa

La 18a Fira del Tastet de Sant Joan les Fonts es consolida com la més participativa de totes les edicions amb 19 establiments col·laboradors i més de 400 participants

 

El passat diumenge 27 d’abril, es va dur a terme la 18a edició de la Fira del Tastet de Sant Joan les Fonts, que va comptar amb la participació de més de 400 persones i 19 establiments que oferiren tastets per a tots els paladars.

La Fira del Tastet es consolida ja com una activitat dins el programa anual d’actes de Sant Joan les Fonts i dins del sector de la gastronomia de la comarca de la Garrotxa. Des de l’Associació de Comerciants de Sant Joan les Fonts es pretén dinamitzar el comerç del municipi donant a conèixer els productes del territori; amb tastets per a tots els gustos,  tant dolços com salats, i afavorint la marca de “proximitat”.

El públic assistent i la organització van valorar, molt positivament, la bona acceptació que té aquesta activitat entre la població local i també, cada vegada més, la visitant.

Isabel Rigat, presidenta de la organització vol agrair a tothom la col·laboració envers la Fira i a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts el seu suport, i destaca que l’objectiu principal de la Fira és donar a conèixer tots els restaurants i botigues del municipi que ofereixen productes gastronòmics de gran qualitat, proporcionant al poble un acte diferent i original; un dinar de tastets per a tota la família.

Cal destacar que enguany s’ha donat el rècord de participació en nombre d’establiments, amb un total de 19 entitats diferents, fet que ha consolidat aquesta Fira del Tastet com la més participativa de totes.