Inaugurem nova OFICINA DE TURISME

El proper dissabte 21 de juny s’inaugura la nova Oficina de Turisme de Sant Joan les Fonts a Ca l’Esquirolet, una ubicació més accessible i amb millors serveis

Seguint amb el projecte de dinamització turística de Sant Joan les Fonts s’ha dut a terme un canvi de situació de la Oficina de turisme municipal, que fins ara estava ubicada al costat del Castell Estada Juvinyà.

La nova ubicació serà al final del pont medieval, en l’edifici de Ca l’Esquirolet. Una localització pensada per donar informació al punt més neuràlgic de Sant Joan les Fonts, just on comença una de les rutes més visitades del Parc Natural, la ruta de les tres colades de lava, així com també en un dels espais més usats pels visitants: el Pont Medieval amb el riu fluvià i el Molí Fondo.

Les necessitats del moment demanaven un canvi d’ubicació, donat que any rere any el nostre municipi rep més i més visitants i per tant, a partir del proper dissabte ja la trobarem a l’espai anomenat Ca l’Esquirolet.

La nova Oficina de Turisme gaudirà de més espai i oferirà millor servei, a la planta d’accés hi trobarem el taulell d’atenció al públic, una pantalla tàctil amb informació de les rutes i una botiga amb productes locals. Al pis superior hi haurà informació temàtica relacionada amb els volcans i colades de lava, així com també una maqueta del municipi.

I seguint amb la línea de millora de servei, l’horari d’obertura al públic s’amplia de dilluns a diumenge de 10 a 14h. Per la tarda serà de dimecres a dissabte de 17 a 19h.