Inaugurem la renovació de la Plaça de les Fonts després del procés amb els veïns

El proper 29 de juliol tindrà lloc la inauguració de la reforma de la Plaça de les Fonts. La plaça ha estat objecte d’una reforma després que en un ‘Quedem a la Plaça?’ es posés sobre la taula la necessitat de revisar els diferents espais i els usos que se’n feien.

El procés ha passat per diferents fases. En primer lloc, al ‘Quedem a la Plaça?’ fet a la Plaça de les Fonts es va apuntar que hi havia algunes zones que no tenien gaire ús des de la seva creació (un espai de petanca) i que això podria canviar-se. A partir d’aquí, es va convidar els veïns a fer propostes (a causa de la pandèmia, s’ha hagut de fer per correu electrònic). D’aquí se n’ha fet una pluja d’idees que s’ha traslladat als serveis tècnics municipals donant com a resultat un nou projecte de millora de la plaça que ara els veïns han pogut tornar a valorar abans de portar-lo a la pràctica. El resultat és la creació d’un nou espai per a jocs infantils pavimentat amb paviment tou de color que tindrà uns bancs de gusta i tres espais de diversió per a la mainada.

Aquesta Plaça doncs es reforma de manera participada i consensuada entre els seus usuaris immediats, que en podran fer un ús més ajustat a les seves necessitats i prioritats. La inauguració serà el dijous 29 de juliol a les 7 del vespre i inclourà una animació infantil amb la xerinola d’en Rikus.