Èxit de públic a l’edició de la Fira de la Bruixeria que ha rebut més visitants

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 14a edició de la Fira Internacional Bruixeria que ha estat un èxit de públic. Amb milers de visitants, ha estat l’edició que ha aplegat més persones, des de professionals del sector fins a visitants encuriosits vinguts de diversos punts del territori i de l’estranger.

bruixeria5

El Clot de l’Infern i el Castell de Juvinyà han tornat a ser escenari d’espectacles, demostracions i xerrades aquest any amb la cultura japonesa com a tema central i, per aquest motiu, s’ha comptat amb figures tan importants com la cal·lígrafa Satomi Tanaka o la olotina Anna Casals que va oferir la xerrada ‘Una catalana al Japó’. La fira també va comptar amb demostracions de Kenpo Kai i demostracions d’Aikido. També es van organitzar activitats com els espectacles de la Fada Farigola i un taller d’herbes remeieres. La fira ha comptat amb el ja tradicional Ball de Bruixes i les més de cinquanta parades que han omplert el prat del Clot de l’Infern de bijuteria especialitzada, plantes curatives i tot tipus d’elements esotèrics.

caligrafa

bruixeria2

bruixeria13

bruixeria6

bruixeria4

bruixeria11

bruixeria12

La literatura també ha tingut la seva representació a la fira on s’han donat a conèixer el nom dels guanyadors dels III Concurs de Contes Fantàstics. El primer premi ha estat per a Benjamí Martos Morales pel conte Liliana, el segon premi per a Rafel Casas Barrero per Retornant de les flames i, el tercer, per a Plou i fa Sol d’Andrea Comajuncosas Silva.

bruixeria9

bruixeria10

L’organització i l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts es mostren molt satisfets amb l’èxit, un any més, de la Fira Internacional Bruixeria i volen agrair la col·laboració de voluntaris, veïns i veïnes del municipi i el públic assistent que ho fan possible.