Èxit de participació a la Diada de Catalunya

Sant Joan les Fonts celebra de nou la diada a la Torre Canadell, amb un acte molt participatiu, hissant una gran estelada a l’emblemàtic monument.

Donat l’èxit de les edicions anteriors l’acte ha comptat amb les mateixes activitats; s’ha accedit a la Torre mitjançant una caminada o a través de cotxes amb un pàrquing que ha habilitat l’Ajuntament. S’han llegit diversos parlaments i s’han escoltat cançons catalanes amb un bon esmorzar per a tots els assistents. 

Un acte institucional que ha aplegat prop de cent veïns i veïnes que han presenciat els diversos parlaments a càrrec de Tomàs Vidal, membre d’ANC de Sant Joan les Fonts, Maria Galizia, regidora de Benestar Social, Maria Vidal, tècnica de Promoció i Turisme i Joan Espona, alcalde del municipi. Tot seguit s’ha realitzat l’hissada de l’estelada amb els hereus i pubilles del municipi i el tradicional Vol d’Il·lusions, on tots els participants han anotat en un paper un desig que han lligat als globus vermells i grocs escollits per l’acte i després del parlament de l’alcalde, s’han enlairat. Per cloure l’acte hi ha hagut un bon esmorzar per a tots els assistents.

Un cop finalitzada la jornada tots els inscrits a l’acte de Barcelona s’han reunit per baixar amb l’autocar o els cotxes particulars.

120918 DIADA CATALUNYA 3 120918 DIADA CATALUNYA 2 120918 DIADA CATALUNYA 1 120918 DIADA CATALUNYA