El projecte del nou centre cívic, a punt

El projecte de rehabilitació del nou centre cívic de Sant Joan les Fonts a l’antic escorxador està a punt d’enllestir-se. L’edifici és de de propietat municipal i està envoltat de zones verdes dins el mateix recinte, que s’aprofitaran per dur a terme nombroses activitats a l’aire lliure.

Aquest espai també serà la nova seu del casal d’avis de Sant Joan. Amb aquest motiu, aquest dimecres a la tarda es va fer una presentació del projecte a la gent gran, usuària del casal. També està previst fer properament una presentació oberta a tothom.

El cost estimat del projecte és de 390.000 euros i contempla a més la instal·lació d’aerotèrmia i de plaques fotovoltaiques per aconseguir una climatització molt més sostenible.

Segons l’equip de govern, el futur centre cívic serà «un espai per a tothom que esdevindrà el punt de trobada per dur a terme tota mena d’activitats o en grup o individualment». L’objectiu «és el de facilitar espais on poder compartir experiències, tenir punts de trobada confortables més accessibles i posats al dia en l’àmbit de les energies renovables».