Comencen les obres per instal·lar la caldera de biomassa que abastirà els centres educatius de Sant Joan

Aquesta setmana han començat les obres per a la instal·lació de la nova caldera de biomassa que subministrà energia verda i de proximitat als dos centres educatius municipals. Forma part del paquet de mesures per fer front a la transició energètica que ja ha implicat entre d’altres la instal·lació de plaques fotovoltaiques al CPS o la compra d’un vehicle elèctric a la flota de l’Ajuntament,

És en aquesta línia que el curs que ve s’instal·larà una caldera de biomassa per donar servei a les escoles El Niu i el Castanyer. El nou sistema es construirà en un annex a la zona de barbacoes de l’Àrea Recreativa de Castanyer. Per tal de fer aquesta actuació, les instal·lacions romandran tancades i no se’n farà la cessió de les claus per fer-ne l’ús. Les obres han d’estar a punt amb l’inici del nou curs escolar i suposaran també canviar les instal·lacions de calefacció interior de l’escola Castanyer, que era més antiga.

El pressupost d’execució de les obres és de 137.536,72€, 68.768,36€ dels quals procedeixen d’una subvenció de la Diputació de Girona.