Assumpció Cantalozella presentarà “El confident dels Reis” al Castell Estada Juvinyà

El proper divendres 27 de juny a les 19:30h al Castell Estada Juvinyà es presentarà el llibre “El confident dels Reis” de l’escriptora Assumpció Cantalozella.

A la taula de presentació hi haurà la pròpia autora, Assumpció Cantalozella, en Manel Fortis, com a escriptor local, Josep Oliveras de l’editorial Oliveras i clourà l’acte l’alcalde de Sant Joan les Fonts i president del Consell Comarcal, Joan Espona i Agustín.

Assumpció Cantalozella és una escriptora gironina amb una gran trajectòria al darrere que actualment està considerada una de les millors escriptores de la província de Girona.

A “El confident dels reis”, es parla d’un dels homes que va ser-hi per a fer el bé, per intentar salvar vides i aconseguir que les coses fossin millors dia a dia. I no només per a ell, sinó també per als seus reis, per a la seva fillastra i per al seu país.

En Guillem de Cervera, conseller reial relata les vivències dels reis, des de l’engendrament de Jaume fins a la sortida cap a la conquesta de Mallorca com a espectador privilegiat essent conseller reial i tutor d’Aurembiaix, una de les primeres amants del rei Jaume.

Val la pena dedicar unes quantes hores a la lectura d’aquesta història, que ens explica la Història vista des dels bastidors, des de la part fosca i poc coneguda. Un exercici que, a més, permet imaginar com eren les persones, a més dels títols.