Arriba el Pigfeet, festival solidari per la recerca del càncer infantil

pigfeet-2019-hospital-sant-joan-deu-barcelona

Aquest cap de setmana es fa un esdeveniment solidari a Sant Joan les Fonts. Us el compartim per si pot ser del vostre interès!

Aquest cap de setmana de setembre tindrà lloc el festival benèfic Pigfeet Solidari,que recaptarà fons per la investigació del càncer infantil. Música, food trucks, paradetes artesanes i activitats per a totes les edats que conviden a tota la família a gaudir i col·laborar amb la causa. L’event es desplegarà en un entorn idílic dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al Mas Corominas de Begudà.

Concerts, espectacles, tallers, esports, activitats pels més petits, bon menjar i bon beure… el festival proposa diversió i entreteniment per a tota la família, tot plegat per una causa solidària, què més es pot demanar?

El Pigfeet Solidari obre les seves portes de les 10 del matí a les 10 del vespre, aquest dissabte 28 de setembre; i de les 10 a les 6 de la tarda, el diumenge.

A primera hora del dissabte es duran a terme una classe de zumbai un taller d’acroyoga obert a tothom que hi vulgui participar. I durant els dos dies passaran diferents artistes que ens faran gaudir de la seva música: The River Clan, Proud Mary, The Blond Ma, Jessica Mellado, Cesc, Pep Puigdemont o Carmen 113. Pensant en els més petits, l’espai ha preparat activitats especials durant tot el dia. Què millor que un castell inflable, un espectacle de màgia del Mag Sanyes o un taller de pintar cares per a la mainada?

En aquesta edició, el benefici anirà destinat a la investigació pel càncer infantil de l’Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona. L’associació ha tirat endavant aquest projecte solidari gràcies a la col·laboració d’empreses i institucions del territori que han participat amb la iniciativa.