Més de 400 persones al Guateque de Ràdio Sant Joan

El pavelló de Sant Joan les Fonts va ser l’escenari, aquest diumenge, del concert de Santi Carulla, el cantant barcelonès que es va consolidar al panorama musical com a vocalista de la mítica banda “Los Mustang”. 

El guateque d’aquest any va començar amb l’actuació del grup garrotxí els Volcànics que una vegada més, varen fer ballar el públic assistent amb algunes de les cançons més representatives de les dècades dels anys 60, 70 i 80. Josep Roca, director de Ràdio Sant Joan i la resta de col·laboradors del programa “Entre amics” varen agrair la complicitat del públic i la col·laboració de tots els que els hi donen suport. 

Més de 400 persones varen gaudir de l’actuació Santi Carulla, qui va cantar en directe amb un concert íntim, proper i molt personal, on va repassar algunes de les cançons més conegudes de la seva discografia. Carulla, porta més de 60 anys en actiu trepitjant escenaris. Després d’un breu període com a cantant de “Los Sírex”, es va consolidar com a vocalista de “Los Mustang”. A finals dels anys 50 i principis dels 60, seguint la dinàmica europea, el grup va començar a versionar grans hits dels Beatles, Simon and Garfunkel, Manfred Mann o David Bowie. L’èxit rotund de la banda va arribar amb la versió de Submarino Amarillo, original dels Beatles, amb la qual van vendre més de 130.000 copias només a Espanya. “Los Mustang” es van convertir en la banda de referència espanyola de versions.

150419 GUATEQUE RADIO SANT JOAN 150419 GUATEQUE RADIO SANT JOAN 2 150419 GUATEQUE RADIO SANT JOAN 3