Nova subvenció de la Diputació de Girona

Dins la convocatòria del Fons econòmic de caràcter extraordinari per a l’any 2023, la Diputació de Girona ha concedit a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts una subvenció per import de 31.108,89 euros, destinada al finançament de la inversió per a la renovació d’aparcaments a l’Avinguda Pirineus.

Excepcionalitat per sequera – Restriccions

En data d’11 de maig de 2023 s’ha publicat al DOGC la resolució ACC/1548/2023 de 4 de maig, del director de l’Agència Catalana de l’Aigua, per la qual s’actualitzen els estats de la sequera hidrològica de les diferents unitats d’explotació, entre elles la 18. Serralada Transversal. L’entrada en vigor en aquest estat d’excepcionalitat de sequera, […]

Espai de trobades per a dones a Sant Joan les Fonts

El SIAD de la Garrotxa posarà en marxa a partir d’aquest mes de maig uns espais de trobada grupal per a dones a partir de 18 anys. Aquest espai, obert i gratuït, permetrà abordar aspectes relacionals, emocionals, d’autocura, d’ocupació del temps, etc. a través de diferents propostes vivencials i participatives.

Subvenció de la Diputació de Girona

La Diputació de Girona ha concedit a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts les subvencions següents dins la convocatòria del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural de l’any 2023:

Vine a donar sang

A Catalunya, calen 13.000 donacions per fer front a les necessitats dels pacients. Per remuntar les donacions i cobrir les necessitats de les persones necessiten sang, demanem a tothom que es trobi bé de salut que vingui a donar sang.

1 2 3 181